Tikal
Ik ben maandag naar Tikal geweest, de beroemde oude tempels van de mayas, waarvan de eerste gebouwd zijn in 900 BC, dus dat is aardig oud. We vertrokken om half vijf in de morgen (ik wil nu echt op gaan houden om met zulke achterlijke tijden me bed uit te gaan, ik heb toch soort van vakantie, toch
!)Maar dit vroege opstaan had een reden omdat je dan een prachtige zonsondergang zou kunnen zien boven op een tempel en het woud tot leven ziet komen met slingerende apen door de bomen. Maar ja, je raad het al, we kwamen zo ongeveer het park binnen toen de zon bijna op zijn hoogste punt stond. Lekker zeg, voor niks zo vroeg me bed uitgegaan. Maar uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen, wat ik eigenlijk al wist, dat ik niet zo'n liefhebber van oude ruines ben, al die opgehoopte oude stenen, lekker boeien zeg. Ik denk bij mezelf, breek die oude zooi eens een keer af en zet eens wat nieuws neer man! Maar ach, vele mensen zijn er helemaal hotel de botel van, dus het zal allemaal wel. Het park eromheen was trouwens prachtig.
Het leukste moment van de dag was eigenlijk s'avonds, toen ik met twee locals een toertje ging varen op een meer. Ik zag die amigos een kokosnoot hakken om er uit te drinken, en dat zag er eigenlijk best makkelijk uit, dus ik dacht natuurlijk dat doe ik ook wel even. Maar na 15 minuten hakken met een machete op zo'n kokosnoot was er bijna niks meer over van dat ding, maar nog kreeg ik er geen sap uit. Die twee locals lagen letterlijk op de grond van het lachen, moet toch maar wat meer oefenen denk ik.
Morgen vertrek ik naar Belize om daar wat rond te gaan trekken.
Hasta luego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
He Kokosnoot,
Dat klinkt goed, bijna kokosmelk drinken. Ik geef je groot gelijk met al die bergen puin, bouw eens iets normaals man! Wanneer krijgen we trouwens foto's te zien?
Chiao
Vinnie bedankt voor je verjaardagsmailtje. Ja Pa is 60 geworden, klinkt goed. We zijn een weekend weggeweest naar hotel Atlantic in Kijkduin met Bas en Lia en Atie en Jan. Was erg leuk. We hebben allebei een kou te pakken en pa zit voor 3 weken alleen op de zaak. Pieter is op huwelijksreis naar Amerika. Nanda en Regan gaan hun huis te koop zetten en dan kijken om een huis te gaan huren. Bij Ellen en Gaby alles goed, geen nieuws. We gaan vanavond kijken op Google en gewoon op de kaart waar je zit.
Kus
valt niet mee om blanc te zijn, en blond ook nog !!!
Hey Vinnie ouwe kokosgeniet!
Stoney en ik hebben ook vliegtickets geboekt voor Argentinie! :) We vliegen 28 oktober naar Buenos Aires en dan 3 weken lekker backpacken. Dus wie weet komen we die bruine snoet van je nog wel tegen (zegt Stoney :)!)
Ik heb er in ieder geval nu al zin in!
En we hebben kaartjes vooor Lowlands, als 1 van de weinige, binnen 8 dagen was Lowlands al uitverkocht! Echt bizar snel.
Have fun and enjoy!
Dikke kus Stoney & Anky
Hi Vinnie!
We volgen je op de voet althans via google proberen we dat ;-) Leuk om te lezen waar je heen gaat en wat je allemaal ziet. We hebben het meer gegoogled waar je bent geweest en dat moet echt onwijs mooi zijn geweest dat kan niet anders!
Bedankt nog voor je mailtje. Hou je haaks!
See ya!
Niels & Lientje
he gozert,zo te horen hebbie het goed naar je zin daaro!!gelukkig heb je je vingertjes er niet van af gehakt met die cocosnoot echt iets voor jou namelijk!!!hier gaat alles goed lekker werken vroeg opstaan maar goed daar heb jij gelukkig geen last van!!have fun groetjes hans, sint en joep natuurlijk!!!!laterzzz